De Wereld van Quilonia

De Wereld van Quilonia boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winter Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Wereld van Quilonia.

  • 2 x 45 min. binnen 2 uur. : € 850,00
  • Reiskosten: € 0,70 per km. va. Lede (België) v.v.
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

In Quilonia wonnen Gwimilios. Zij leven met een True en Gillio naast zich. True is de goede 'ik' en Gillio is de boosaardige 'ik'.  Het is een beetje te vergelijken met onze eigen ‘goede en kwade ik’. In bepaalde situaties zal men meer naar de True luisteren dan naar de Gillio, maar omgekeerd kan ook... Hoewel men dat liever niet heeft, want zoals we allemaal weten: in Quilonia houdt men van vrede en rust.

Het opmerkelijke in de wereld van Quilonia is dat elke Gwimilio zijn eigen ‘goede en kwade ik’ naast zich ziet meelopen. Ze worden er volledig door geleid.

Boek deze prachtige act voor jouw Kerst of Winter event

Zelfs het koningspaar van Quilonia bezit zo’n Truegillio. Natuurlijk is het niet steeds makkelijk voor de koning om zich enkel te laten leiden door de True’s. De Gillio’s zijn namelijk steeds uit op overwinning en zijn zeer hebzuchtig, en het koningspaar valt al snel in de macht van de Gillio’s. 

Dit zorgt soms voor heel komische momenten maar ook voor ijzige, onbeweeglijke stiltes. Laat je meevoeren in de wereld van de Truegillio’s, maar zorg wel dat je steeds naar de True’s blijft luisteren of je valt ook in de macht van de ijzige stilte en onbeweeglijkheid.

Bijzonderheden m.b.t. het inhuren van de Mysterieuze Collectie

  • Als de act binnen moet spelen met de hoogte minimaal 3,5 meter zijn en dus ook grote hoge toegangsdeuren hebben.
  • De act kan binnen 30 minuten maximaal 750 meter afleggen
  • Betreft een walking-act met als basis 2 stetlopers met hun sledetroon getrokken door 2 personages op de grond. Mimi vormt de basis om te communiceren met het publiek

Boeken of een optie plaatsen voor De Wereld van Quilonia?

Voor meer informatie over De Wereld van Quilonia kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Wereld van Quilonia

Wil je Winter Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Winters Entertainment om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 7311 mensen

Specificaties van De Wereld van Quilonia

  • Tijdsduur: 2 x 45 min. binnen 2 uur.
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,70 per km. va. Lede (België) v.v.

Boeking of een optie plaatsen voor De Wereld van Quilonia

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Wereld van Quilonia kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief