De Kerstelf vertelt

De Kerstelf vertelt boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kerst Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Kerstelf vertelt.

  • 4 x 30 min. binnen 4 uur : € 895,00
  • Reiskosten: € 0,19 per km, vanaf \'s Hertogenbosch
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

De enige echte hoofd Kerstelf van de Kerstman vertelt vanuit zijn magisch Kerstboek de prachtigste Kerstverhalen. Weet jij bijvoorbeeld hoe de cadeautjes eigenlijk onder de boom komen? Of ken jij het verhaal al van Rudolph die ooit bijna met de slee uit de lucht is gevallen? Hoofd Kerstelf Bastein vertelt het je allemaal in geuren en kleuren!

De Kerstelf beantwoordt alle vragen

Al zittend op een klein hout boomstronkje zullen de kinderen met hun mond open luisteren naar alle prachtige verhalen die Kerstelf Bastein te vertellen heeft. Zijn er misschien vragen? Of wil je echt iets weten over de Kerstman? Geen probleem, Hoofd Kerstelf Bastein heeft op alle vragen een passend en sprookjesachtig antwoordt!

Interactieve act met schitterend Kerstdecor

In deze interactieve act waant iedereen zich in het prachtige Kerstfeest. Kerstelf Bastein zal de verhalen vertellen in een schitterend decor en bijgestaan worden door prachtige achtergrond muziek, welke de Kerstsfeer helemaal compleet zal maken.

Deze act speelt versterkt zodat iedereen kan meegenieten van de prachtige verhalen.

Boeken of een optie plaatsen voor De Kerstelf vertelt?

Voor meer informatie over De Kerstelf vertelt kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Kerstelf vertelt

Wil je Kerst Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerst Animatie om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 15256 mensen

Specificaties van De Kerstelf vertelt

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Geluid: Inclusief tot 100 personen
  • Reiskosten: € 0,19 per km, vanaf \'s Hertogenbosch

Boeking of een optie plaatsen voor De Kerstelf vertelt

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Kerstelf vertelt kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief