Piet Picasso's Mega Kleurplaat

Piet Picasso's Mega Kleurplaat boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Piet Picasso's Mega Kleurplaat.

  • 2 x 60 minuten : € 550,00
  • 4 x 60 minuten : € 750,00
  • Reiskosten: € 0,50 per km. vanaf Den Bosch (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

Het grote succes van het vorig jaar is de Mega Sinterklaas Kleurplaat. Dit is de ideale oplossing voor dat de sinterklaasshow of voorstelling gaat beginnen. Veel gasten komen natuurlijk ruim op tijd naar het sinterklaasfeest.

Perfect entertainment om kinderen bezig te houden voor aanvang Sinterklaasshow

Aan het begin van het evenement staat er in het midden van de Sinterklaas kleurplaat een kleine tekening die gemaakt is van zwarte stift. Piet Picasso zal de tekening ter plekken verder uitbreiden tijdens het evenement. De kinderen kunnen de Mega Sinterklaas Kleurplaat inkleuren met wasco.

Piet Picasso is een lieve en vriendelijke Piet die de kinderen helpt met inkleuren. Tevens zal deze Zwarte Piet de kleurplaat steeds verder uitwerken. Dit kan op verzoek van de kinderen van alles worden. Bij ieder evenement wordt het een unieke tekening. Het is zelfs mogelijk om uw bedrijf in de kleurplaat te verwerken. Piet Picasso draait er zijn hand niet voor om.

In combinatie met de show Snuffie & Rimpel - Feesten met Sinterklaas, kan de actie goedkoper ingekocht worden. Informeer naar de mogelijkheid.

Boeken of een optie plaatsen voor Piet Picasso's Mega Kleurplaat?

Voor meer informatie over Piet Picasso's Mega Kleurplaat kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Piet Picasso's Mega Kleurplaat

Wil je Sinterklaas Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kids Sinterklaas Workshops om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Boeking of een optie plaatsen voor Piet Picasso's Mega Kleurplaat

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Piet Picasso's Mega Kleurplaat kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief