Het Meisje met de Zwavelstokjes - Levend Standbeeld

Het Meisje met de Zwavelstokjes - Levend Standbeeld boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kerst Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Het Meisje met de Zwavelstokjes - Levend Standbeeld.

  • 3 x 40 min. binnen 4 uur. : € 650,00
  • Reiskosten: € 0,45 per km. vanaf Nijmegen v.v.
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

We zien een meisje dat op een koude (oudejaars) avond door de stad zwerft en in neergestreken op haar jute zak. Alle mensen doen inkopen of zitten gezellig met zijn allen thuis in de warmte van het haardvuur, Het meisje zit echter buiten in haar dunnen jurkje en moet zwavelstokjes verkopen.
Ze durft niet naar huis te gaan, omdat ze nog geen stokje verkocht heeft.
Ze krijgt het zó koud dat ze zelf een stokje afstrijkt. Het warmt haar, maar voor héél even....
Want dan ziet ze plotseling ....

Een hartverwarmende act die jong en oud blijft ontroeren....

Levend Standbeeld inzetten op jouw evenement? 

Wanneer je rekening kunt houden met in ieder geval onderstaande belangrijkste puntjes, dan komen wij graag met onze levende standbeelden naar jouw evenement.

  • Een artiest is ruim optijd aanwezig op het evenement. Het duurt namelijk even voordat een artiest een levend standbeeld wordt. Hier gaat veel grime aan vooraf. Ook duurt het vaak even voordat het vaak stugge kostuum aangetrokken is.
  • De kleedruimte dient ruim te zijn i.v.m. vaak grote kostuums. Voorzien van tafel en stoel. Dit moet ook de ruimte zijn waar het beeld kan pauzeren i.v.m. bijschminken. Niet te ver van de optreedlocatie i.v.m. het lastig lopen in een stug kostuum. En er dient warm en koud stromend water aanwezig te zijn i.v.m. het afschminken.
  • Wanneer het beeld buiten ingezet moet worden, houdt dan rekening met de weersomstandigheden. De beelden kunnen niet in de regen staan, omdat kostuums dan kapot gaan. En wanneer het weer koud en guur is is het voor een beeld ook niet te doen om buiten te staan. Een beeld staat minimaal 45 minuten stil. Wanneer dit gedaan moet worden in enorme kou, dan verstijven ze letterlijk van de kou.

Boeken of een optie plaatsen voor Het Meisje met de Zwavelstokjes - Levend Standbeeld?

Voor meer informatie over Het Meisje met de Zwavelstokjes - Levend Standbeeld kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Het Meisje met de Zwavelstokjes - Levend Standbeeld

Wil je Kerst Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerst Animatie om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 8363 mensen

Specificaties van Het Meisje met de Zwavelstokjes - Levend Standbeeld

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur.
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,45 per km. vanaf Nijmegen v.v.

Boeking of een optie plaatsen voor Het Meisje met de Zwavelstokjes - Levend Standbeeld

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Het Meisje met de Zwavelstokjes - Levend Standbeeld kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief