Winter Candy Girl

Winter Candy Girl boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winter Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Winter Candy Girl.

  • 3 x 60 minuten : € 550,00
  • Reiskosten: exclusief reiskosten
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

Hoe leuk is het om deze Winter Candy Girl uit te nodigen op je kerst- of winterevenement? Onze "Winter Candy Girl" is het ideale ontvangst rond de feestdagen. Deze dame is uitgedost met kerstsnoep waaronder zuurstokken, uw gasten kunnen eigenhandig een snoepje pakken van haar versierde feest rok.

Winter Candy Girl buiten laten lopen?

Het is mogelijk dat zij buiten staat, dan is dit natuurlijk met een bijpassende winterjas. Of zij staat binnen als opener van uw feest. Onze dame wordt geleverd inclusief 100 zuurstokken. Meer snoep is er natuurlijk bij te boeken evenals een tweede winter candy girl of boy.

Boeken of een optie plaatsen voor Winter Candy Girl?

Voor meer informatie over Winter Candy Girl kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Winter Candy Girl

Wil je Winter Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Winter Traktaties om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 32287 mensen

Specificaties van Winter Candy Girl

  • Tijdsduur: 3 x 60 minuten
  • Reiskosten: exclusief reiskosten

Boeking of een optie plaatsen voor Winter Candy Girl

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Winter Candy Girl kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief