DJ&Pesto on Tour

DJ&Pesto on Tour boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaasshows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van DJ&Pesto on Tour.

  • 1 x 30 minuten : € 750,00
  • 1 x 60 minuten : € 1050,00
  • Reiskosten: incl. 100 km. va. Apeldoorn, daarna € 0,45 p/km v.v.
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

DJ&Pesto zijn misschien wel de gezelligste pieten die de Sint met zich mee brengt.

Al jaren trekken deze zeer professionele Pieten als onafscheidelijk duo mee met Sint en brengen een leuk, interactief maar vooral muzikaal programma dat uitermate geschikt is als opwarmer voor de komst van de goedheiligman in uw dorp, stad of bij uw sinterklaasfeest bij u op het bedrijf. Maar ook prima past als losstaand programma voor winkelend publiek in uw winkelcentrum.

De spanning rond het Sinterklaasfeest is bij kinderen vaak groot, ze zien er naar uit en staan te trappelen om de Sint te ontmoeten.

DJ&Pesto reizen graag vooruit om de kinderen en hun ouders, opa’s en oma’s op te warmen met hun feestelijke liedjes. De sfeer komt er zo lekker in en de spanning zakt wat af. Een andere mogelijkheid is om, mocht de Sint nog een rondtoer door uw stad maken, het wachtende publiek te trakteren op een muzikaal optreden van DJ&Pesto. 

DJ&Pesto hebben 2 verschillende programma's beschikbaar

30 minuten programma

Het 30 minuten programma is vooral een muzikaal optreden van DJ&Pesto. Ze brengen hun grootste hits in een programma van 30 minuten. Gericht op gezelligheid en echte sinterklaassfeer. Uitermate geschikt voor winkelcentra en als opwarmer voor de komst van de Sint.

Terwijl de techniek wordt afgebroken zijn DJ&Pesto beschikbaar voor een “meet en great” en delen ze handtekeningkaarten uit die door de pieten persoonlijk gesigneerd worden!

60 minuten programma

Of een programma van 60 minuten, “DJ&Pesto on Tour” brengt dit jaar de show “Showtime”. Sint heeft de DJ&Pesto een pakje meegegeven en moeten er goed op passen, wat er in zit, geen idee, maar ze mogen het niet uit het oog verliezen. Todat….. ja, dan moeten ze het pakje wel open maken…… “Showtime” is vooral een muzikaal feestje voor klein en groot. Met nieuwe Sinterklaasliedjes op bekende muziek, grappen en tot slot een vlammende goocheltruc zetten DJ&Pesto de juiste feestelijke sfeer om gezamenlijk de Sint binnen te halen. (bezoek Sint is niet inbegrepen!)

Terwijl de techniek wordt afgebroken zijn DJ&Pesto beschikbaar voor een “meet en great” en delen ze handtekeningkaarten uit die door de pieten persoonlijk gesigneerd worden!

Boeken of een optie plaatsen voor DJ&Pesto on Tour?

Voor meer informatie over DJ&Pesto on Tour kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor DJ&Pesto on Tour

Wil je Sinterklaasshows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zwarte Pieten Shows om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 26845 mensen

Specificaties van DJ&Pesto on Tour

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 60 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 200 personen
  • Licht: inclusief licht
  • Leeftijd: 2 tot 10 jaar
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: incl. 100 km. va. Apeldoorn, daarna € 0,45 p/km v.v.

Boeking of een optie plaatsen voor DJ&Pesto on Tour

Voor meer informatie en beschikbaarheid van DJ&Pesto on Tour kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief