De Dikke & de Dunne Piet - Steltloopact

De Dikke & de Dunne Piet - Steltloopact boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Dikke & de Dunne Piet - Steltloopact.

  • 3 x 30 min. binnen 4 uur : € 1175,00
  • Reiskosten: € 0,30 per km. va. Amsterdam (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

Twee reusachtige Stelten Pieten komen naar jou Sinterklaas Evenement

Bij JB Productions hebben we de perfecte toevoeging voor jouw Sinterklaas evenement: twee reusachtige stelten lopende Pieten! Ontmoet Dikke Piet en Dunne Piet, die vol enthousiasme pepernoten uitdelen aan de kinderen. Maar pas op, Dunne Piet moet Dikke Piet goed in de gaten houden, want hij heeft een grote liefde voor pepernoten en zou ze het liefst allemaal zelf opeten. Heb je zijn dikke billen al gezien? Daar zie je meteen hoe hij aan zijn naam komt!

Deze stelten lopende Pieten zijn niet te missen en zorgen voor een geweldige interactie met het publiek op jouw Sinterklaas evenement. Kinderen zullen esthatisch zijn wanneer ze deze imposante figuren zien rondlopen en pepernoten uitdelen. Het is een spektakel dat zorgt voor veel lachende gezichten en een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Deze twee steltloop pieten strooien pepernoten in het rond

Onze stelten lopende Pieten zijn niet alleen indrukwekkend vanwege hun lengte, maar ook vanwege hun levendige en vrolijke karakter. Ze weten hoe ze een feestelijke sfeer kunnen creëren en zullen zorgen voor een magische ambiance op jouw evenement. De kinderen zullen zich verwonderen en deel uitmaken van het Sinterklaasfeest terwijl ze pepernoten ontvangen van deze unieke figuren.

Een leuke en opvallende act voor jou Sinterklaas evenement

Nodig Dikke Piet en Dunne Piet snel uit op jouw Sinterklaas evenement en maak er een onvergetelijke dag van voor alle aanwezigen. Deze reusachtige stelten lopende Pieten zorgen voor entertainment van hoog niveau en zullen zeker de aandacht trekken. Neem vandaag nog contact met ons op om deze bijzondere act te boeken en je Sinterklaas evenement naar een hoger niveau te tillen!

Boeken of een optie plaatsen voor De Dikke & de Dunne Piet - Steltloopact?

Voor meer informatie over De Dikke & de Dunne Piet - Steltloopact kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Dikke & de Dunne Piet - Steltloopact

Wil je Sinterklaas Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sinterklaas Animatie & Straattheater om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 41815 mensen

Specificaties van De Dikke & de Dunne Piet - Steltloopact

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 4 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,30 per km. va. Amsterdam (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor De Dikke & de Dunne Piet - Steltloopact

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Dikke & de Dunne Piet - Steltloopact kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief