Zwarte Pieten Fiets Orkest

Zwarte Pieten Fiets Orkest boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muzikaal Entertainment voor Sint en Kerst. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Zwarte Pieten Fiets Orkest.

  • 3 x 45 min. binnen 4 uur : € 1995,00
  • Reiskosten: € 0,75 per km. va. Eindhoven (vice versa)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

Ben je opzoek naar muziek voor jouw Sinterklaasevenement. Maar wil je een keer iets anders dan een Zwarte Pieten orkestje? Boek dan het Zwarte Pieten Fiets Orkest.  

Zes muzikale Pieten fietsen over jouw Sinterklaasevenement

Waar dit verrassende en dolkomische muziekgezelschap op een 4 meter lange, zespersoons tandem verschijnt, steelt het de harten van het publiek. Monden vallen open van verbazing en een lach breekt door op vele gezichten.
Aanstekelijke, vrolijke muziek wordt al fietsend gespeeld. Plotseling stopt het gevaarte, de muzikanten stappen af met veel bombarie en er volgt een onnavolgbare taptoe, een hilarische balletact of een absurde slapstick met halsbrekende, acrobatische toeren. Daarbij wordt niet geschroomd de toeschouwer op het verkeerde been te zetten en is zelfspot één van de ingrediënten. Als de tandem na veel geharrewar weer vertrekt, blijft het publiek achter in het besef getuige te zijn geweest van een uniek schouwspel.

Jouw publiek zal zijn telefoon direct pakken om een foto te maken van dit Zwarte Pieten Fiets Orkest.

Boeken of een optie plaatsen voor Zwarte Pieten Fiets Orkest?

Voor meer informatie over Zwarte Pieten Fiets Orkest kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Zwarte Pieten Fiets Orkest

Wil je Muzikaal Entertainment voor Sint en Kerst inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sinterklaasmuziek - Orkesten om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 34326 mensen

Specificaties van Zwarte Pieten Fiets Orkest

  • Tijdsduur: 3 x 45 min. binnen 4 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 6 personen
  • Reiskosten: € 0,75 per km. va. Eindhoven (vice versa)

Boeking of een optie plaatsen voor Zwarte Pieten Fiets Orkest

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Zwarte Pieten Fiets Orkest kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief