Greenscreen Fotografie voor Sinterklaas

Greenscreen Fotografie voor Sinterklaas boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Greenscreen Fotografie voor Sinterklaas.

  • 4 uur aaneengesloten : € 795,00
  • Reiskosten: incl. 100 km va. Heinenoord hierna € 0,45 per km (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609542

Greenscreen fotografie voor Sinterklaas

Toveren met  foto’s is een bijzondere en unieke vorm  van kinder entertainment, met een blijvend aandenken. Je gaat voor een groen scherm staan, de fotograaf drukt af en dan begint de magie! Op de foto die uit de printer rolt sta je in eens op de pakjesboot naast Sinterklaas, op het dak bij Zwarte Piet of …

Hoe werkt de greenscreen Tover Fotografie voor Sinterklaas?

Onze fotograaf  neemt de kids mee in de wereld van Sinterklaas en Zwarte Piet.  Natuurlijk heeft hij ook attributen zoals een barret en  jutezak bij zich. Zodra de kinderen in de juiste pose staan gaan ze  op de foto. Ze staan hierbij voor een groen scherm, een zogenaamd greenscreen. Met een enkele muisklik tovert de fotograaf deze achterwand om in een Sint omgeving.

De foto wordt direct afgedrukt  op 13 x 18 cm en mag worden meegenomen door het ‘model’. Indien gewenst kunnen we op de foto’s ook uw logo of boodschap plaatsen.

Dat is nog niet alles! Bij thuiskomst kan de foto ook gedownload worden, geshared op social media, of als ecard worden verzonden

Boeking of een optie plaatsen voor Greenscreen Fotografie voor Sinterklaas?

Voor meer informatie over Greenscreen Fotografie voor Sinterklaas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Greenscreen Fotografie voor Sinterklaas

Deze act is bekeken door 16599 mensen

Specificaties van Greenscreen Fotografie voor Sinterklaas

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Reiskosten: incl. 100 km va. Heinenoord hierna € 0,45 per km (v.v.)