Video van Sint

Video van Sint boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Video van Sint.

  • 1 x 12 minuten : € 14,95
  • 1 x 12 minuten : € 19,95
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542
Video van Sint is een persoonlijk videobericht waarin Sinterklaas de kinderen bij naam toespreekt. Daarnaast weet de Sint alle persoonlijke feitjes, zoals de leeftijd, het lievelingseten, de hobby’s en gebeurtenissen die zich hebben afgespeeld. 

Onvergetelijke beleving voor kinderen

Video van Sint is een persoonlijk videobericht waarin Sinterklaas de kinderen bij naam toespreekt. De persoonlijke videoboodschap kan via internet zelf worden samengesteld. Door het ruime aanbod aan keuzemogelijkheden kan men het videobericht persoonlijk maken. Vervolgens wordt het videobericht opgenomen door Sinterklaas, gemonteerd en verwerkt tot een mooi verpakte DVD. Na betaling is de DVD binnen 3 à 4 werkdagen in huis. De DVD past in elke DVD-speler en computer. Het videobericht is van hoge kwaliteit en geproduceerd door filmmaker Marcel de Vré. De amusante speelfilm duurt circa 20 minuten. De beleving voor kinderen is onvergetelijk.
 
NIEUW !!

De Videoboodschap van Sint is vanaf dit jaar ook digitaal voor oa. smartphone en tablet verkrijgbaar !!

 

Video van Sint

Boeken of een optie plaatsen voor Video van Sint?

Voor meer informatie over Video van Sint kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Video van Sint

Deze act is bekeken door 9377 mensen

Specificaties van Video van Sint

  • Tijdsduur: 1 x 12 minuten, 1 x 12 minuten

Boeking of een optie plaatsen voor Video van Sint

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Video van Sint kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief