Biografie van De Flamingos Kerstspecial

De Flamingos maken uw bedrijfsevenement, relatiedag, congres of bruiloft tot een spraakmakend en kleurrijk feest. De optredens worden met zorg voorbereid en in overleg aangepast aan de wensen van de opdrachtgever.  De Flamingos hebben tijdens vele honderden feestelijke gebeurtenissen jarenlang ervaring opgebouwd en voelen in ‘no time’ hun publiek goed aan.

DE FLAMINGOS ZONDER STEKKERS EN MOBIEL

De Flamingos spelen het liefst akoestisch zodat zij zich al spelend tussen de gasten kunnen begeven. Zij beschikken over een uitgebreid Internationaal repertoire, twee- of driestemmig vertolkt en professioneel muzikaal ondersteund. Bovendien hebben ze een ruim en origineel Nederlandstalig repertoire met de bekende smartlappen en meezingers maar ook eigen liedteksten en muziek. De presentatie is humoristisch en stijlvol. De Flamingos Top 40 is op elk feest een hit, waarbij vaak uit volle borst wordt meegezongen. Voor elk wat wils: U vraagt, wij draaien!

Een speciaal lied over het thema van het congres? Over de nieuwe strategie van het bedrijf of de loopbaan van de jubilaris? Geen probleem: De Flamingos maken het op maat!

DE CABARET DINERSHOW

De speciale dinershow van De Flamingos is een kant-en-klaar avondvullend programma. Wetenswaardigheden, bijzondere gebeurtenissen en anekdotes over het bedrijf of de opdrachtgever worden in het optreden verwerkt. Gedurende de avond treden zij diverse keren op tussen de gangen van het diner, waardoor een intieme en toch informele sfeer ontstaat, waarbij veel te lachten valt.

Met hun wekelijkse optredens in Cabaretrestaurant Schellings,  hebben De Flamingos door de jaren heen een ruime ervaring opgedaan met het op maat snijden van hun programma. De cabaret dinershow van De Flamingos kan in vrijwel elke locatie in Nederland geboekt worden. Geluid en belichting worden meegeleverd. 

CD

De Flamingos hebben in 2009 de CD “Leuk dat u er bent!” uitgebracht. In 2010 verscheen de speciale kerst CD van de Flamingos “Weg met de Kerst” .