Nostalgisch Schaatspaar

Nostalgisch Schaatspaar boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winter Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Nostalgisch Schaatspaar.

  • 4 x 30 min. binnen 4 uur : € 1250,00
  • Reiskosten: € 0,30 per km vanaf Rotterdam
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

Het ijs is weer dik genoeg deze winter. Meneer en mevrouw wagen zich daarom weer op de ijzers voor een nostalgische schaatstocht. Zouden ze het nog kunnen? In eerste instantie gaat het nog wat klungelig, maar al snel hebben zij de schwung te pakken. Al zwierend gaan zij over het ijs; links, rechts, synchroon en achter elkaar om elkaar een moment uit de wind te houden. Op hun weg komen zij vele bekenden en onbekenden tegen. Dit leidt tot onverwachte en grappige momenten.

Nostalgisch Schaatspaar geinspireerd door Anton Pieck

Anton Franciscus Pieck (Den Helder, 19 april 1895 - Overveen, 24 november 1987) was een Nederlands kunstschilder, tekenaar en graficus.

Van 1920 tot 1960 was Pieck tekenleraar in Bloemendaal. De tekeningen die hij maakte, hadden een geheel eigen stijl, vaak sprookjesachtig en nostalgisch van karakter, en geven blijk van een grote fantasie en oog voor detail. Zijn illustraties werden buitengewoon populair. Pieck is ook de ontwerper van het oorspronkelijke sprookjespark De Efteling in Kaatsheuvel.

Schaatskoppel met mobiele schaatsvloer, eenvoudig verplaatsbaar.

Boeken of een optie plaatsen voor Nostalgisch Schaatspaar?

Voor meer informatie over Nostalgisch Schaatspaar kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Nostalgisch Schaatspaar

Wil je Winter Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Nostalgisch Entertainment om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 32332 mensen

Specificaties van Nostalgisch Schaatspaar

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Reiskosten: € 0,30 per km vanaf Rotterdam

Boeking of een optie plaatsen voor Nostalgisch Schaatspaar

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Nostalgisch Schaatspaar kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief