Santa’s Stylistas

Santa’s Stylistas boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kerst Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Santa’s Stylistas.

  • 4 x 45 min. binnen 4 uur : € 0,00
  • Reiskosten: Incl. 100 km. vanaf Haarlem, hierna 0,25 ct. per km.
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

Dit jaar een écht originele kerstkaart scoren?

De hysterische Santa’s Stylistas pimpen uw bezoekers tot kerstelfjes, Rudolphs of andere Kerstige figuren. Na de hilarische make-over volgt een korte fotoshoot met komische poses. Hun fotograaf legt het komische resultaat vast en de foto is de volgende dag te downloaden van uw en/of de site van Santa’s Stylistas.

Santa Stylistas zetten iedereen op de foto

Met één simpele handeling kunnen de foto’s gedeeld worden via social media. Free marketing dus voor bedrijven, want op elke foto komt uw logo. Een originele herinnering aan origineel gezelschap! De sfeer zit er in ieder geval meteen goed in als Santa’s Stylistas rond paraderen. Want wat is er heerlijker dan complimenten krijgen over je uiterlijk?

Santa’s Stylistas kunnen rondlopen tussen de bezoekers van een kerstmarkt/fair, winkelcentrum, maar ook hun rode loper uitrollen bij de entree van uw event (als ontvangstact).

 

Boeken of een optie plaatsen voor Santa’s Stylistas?

Voor meer informatie over Santa’s Stylistas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Santa’s Stylistas

Wil je Kerst Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerst Animatie om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 48227 mensen

Specificaties van Santa’s Stylistas

  • Tijdsduur: 4 x 45 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: Incl. 100 km. vanaf Haarlem, hierna 0,25 ct. per km.

Boeking of een optie plaatsen voor Santa’s Stylistas

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Santa’s Stylistas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief