Magic Christmas Tree - Unieke Kerstact

Magic Christmas Tree - Unieke Kerstact boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kerst Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Magic Christmas Tree - Unieke Kerstact.

  • 2 x 60 minuten : € 1395,00 (Twee showblokken binnen 3 uur.)
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

Een prachtig versierde kerstboom verplaatst zich willekeurig tussen uw bezoekers. Mensen vragen zich af 'beweegt deze kerstboom?' Plotseling springt de boom in de lucht, lacht hardop, volgt iemand, en doet alles wat bomen in het algemeen niet doen!

Van tijd tot tijd gaat de boom open. Een kleine en beetje dikke kerstman komt uit de boom (of is het zijn  bekende broertje?) De kleine kerstman roept 'Merry Christmas! Ho, Ho, Ho! voordat hij weer in  zijn boom gaat. Hij laat de gasten verbaast achter. Verbaast kijken ze rond wat er zojuist heeft plaatsgevonden en observeren de reactie van anderen. Al met al, een luchtige en zeer vermakelijk feestelijke happening.

Boeken of een optie plaatsen voor Magic Christmas Tree - Unieke Kerstact?

Voor meer informatie over Magic Christmas Tree - Unieke Kerstact kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Magic Christmas Tree - Unieke Kerstact

Wil je Kerst Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerst Animatie om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 42752 mensen

Specificaties van Magic Christmas Tree - Unieke Kerstact

  • Tijdsduur: 2 x 60 minuten
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Magic Christmas Tree - Unieke Kerstact

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Magic Christmas Tree - Unieke Kerstact kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief