Verhuur Prachtige Sinterklaas Kostuums

16/10/2015

Wist je dat wij bij SintenKerst.nl ook Sinterklaas Kostuums verhuren?

En niet zomaar wat kostuums. Bij ons ben je aan het juiste adres voor het echte Luxe TV Sinterklaas Kostuum. Precies zoals Stefan de Walle draagt tijdens de nationale Sinterklaasintocht die op televisie uitgezonden wordt.
 
Mocht deze iets boven je budget uitstijgen, dan hebben we ook nog 3 andere exemplaren in ons assortiment.
  • Het TV Sinterklaas Kostuum dat gedragen werd door Sinterklaas Bram van der Vlucht. Een kostuum dat er ook prachtig uitziet.
  • Een Luxe Sinterklaas Kostuum. Een exemplaar dat er ook erg gelikt uitziet en waarmee Sinterklaas absoluut ten tonele kan verschijnen.
  • En een Standaard Sinterklaas Kostuum. Een exemplaar wat donkerder van kleur, maar gegarandeerd dat Sint keurig verzorgd uit zal zien.

Grimeren Sinterklaas

Naast de verhuur van deze prachtige Sinterklaaskostuums kunnen wij Sinterklaas hier grimeren. Dit doen wij op ons bedrijf aan de Nijverheidsweg in Heinenoord. Wij zorgen ervoor dat Sinterklaas goed gekapt, gegrimeerd en gekleed ons pand verlaat, zodat je hier zelf geen omkijken meer naar hebt.

Interesse gekregen in één van onze mooie Sinterklaas kostuums en/ of de mogelijkheid qua grimeren? Informeer dan snel naar de beschikbare data, tijden en de prijzen. De prijzen staan ook allemaal vermeld op onze website.

Boeking of een optie plaatsen voor Luxe TV Sinterklaas Kostuum

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Luxe TV Sinterklaas Kostuum kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief