4 Speciale Roetveeg Pieten

4 Speciale Roetveeg Pieten boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van 4 Speciale Roetveeg Pieten.

  • 4 x 45 min. binnen 4 uur : € 1095,00
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,45 per km (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542
Deze vier speciale Roetveeg Pieten komen samen naar uw Sinterklaas evenement. Speciale Roetveeg Pieten? Ja... dit zijn niet de gewone Pieten van Sinterklaas
Dit zijn vier Roetveeg Pieten die op de Pieten school een speciale opleiding hebben gevolgd. Ze hebben zich, na hun slagen, gespecialiseerd in een bepaald beroep. 
 

Speciale Roetveeg Pieten op uw evenement

Zo hield één van de Pieten ontzettend van lekker eten en drinken. Het kan ook niet anders dat deze Roetveeg Piet kok is geworden en nu Kok Piet heet.
 
Ook was er een Piet die met van alles experimenteerde. Drankjes, rook, stoom, explosies, deze Roetveeg Piet is een echte uitvinder. Daarom is hij Professor geworden en heet nu Professor Piet.
 
Glitter Piet houdt van de spotlight. Deze Piet vindt het heerlijk als alle aandacht op hem gericht is. Hij zal er dan ook alles aan doen om in de spotlight te staan. Worden er ergens foto's gemaakt, dan staat deze Piet vooraan.
 
Dan hebben we ook nog en Roetveeg Piet die enorm houdt van dansen! De hele dag danst zij in de rondte. Hoort zij ergens muziek, dan kan ze haar voeten niet meer stil houden. Ook leert zij graag dansjes aan andere mensen. We noemen haar dan ook Rock & Roll Piet.
 
Kinderen mogen met de Pieten op de foto en krijgen natuurlijk een handje strooigoed mee.
 

Boeken of een optie plaatsen voor 4 Speciale Roetveeg Pieten?

Voor meer informatie over 4 Speciale Roetveeg Pieten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor 4 Speciale Roetveeg Pieten

Deze act is bekeken door 67076 mensen

Specificaties van 4 Speciale Roetveeg Pieten

  • Tijdsduur: 4 x 45 min. binnen 4 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 4 personen
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,45 per km (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor 4 Speciale Roetveeg Pieten

Voor meer informatie en beschikbaarheid van 4 Speciale Roetveeg Pieten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief