Ron Boszhard - Sinterklaasshow

Ron Boszhard - Sinterklaasshow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaasshows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ron Boszhard - Sinterklaasshow.

3 klanten waarderen deze act met:
 • 1 x 75 minuten : € 0,00
 • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

We doen alleen aan Sinterklaas

In november komt Sinterklaas weer aan in Nederland. Laat Sinterklaas dit jaar eens ontvangen door niemand minder dan Z@ppsport presentator: Ron Boszhard. In afwachting van Sinterklaas zingt Ron Boszhard, samen met de kinderen en twee Danspieten, de leukste Sinterklaasliedjes. Ron oefent zelfs een nieuw welkomstlied en hij verzamelt de vragen die de kinderen aan Sinterklaas kunnen stellen !

"Komt Sinterklaas wel op tijd en... hoe zal hij het nieuwe welkomstlied vinden?“ Alles staat in het teken van de komst van Sinterklaas. Niets is belangrijker dan Sinterklaas!  We doen immers alleen aan Sinterklaas! Het wordt een echte Sint happening, een Sinterklaasfeest waar alle kinderen nog lang met heel veel plezier aan zullen denken….  

Hoe ziet de Sinterklaasshow van Ron Boszhard eruit:

 • 1 x 60 minuten show met Ron Boszhard met twee dans Pieten.
 • Aansluitend 15 minuten Sinterklaas met zijn Pieten op het podium.

Boeken of een optie plaatsen voor Ron Boszhard - Sinterklaasshow?

Voor meer informatie over Ron Boszhard - Sinterklaasshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ron Boszhard - Sinterklaasshow

Wil je Sinterklaasshows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kindershows om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 104579 mensen

Specificaties van Ron Boszhard - Sinterklaasshow

 • Tijdsduur: 1 x 75 minuten
 • Decor: Klein decor
 • Geluid: Inclusief A-set / M-set

Reviews voor Ron Boszhard - Sinterklaasshow

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8,5.

HHSK

 • Door: Marianne Albronda
 • Locatie: Rotterdam
 • Datum:

Het was een geweldig Sinterklaasfeest. Met name de contacten met Ron Boshard en zijn medewerkers was ontzettend leuk.

Waardering:

9,0

DE NEDERLANDSCHE BANK O&O

 • Door: Amsterdam
 • Locatie: Mevrouw A.G. Commmeren
 • Datum:

Wij waren heel erg tevreden.

Waardering:

8,0

Sligro Food Group

 • Door: Conny Konings
 • Locatie: Veghel
 • Datum:

Volgend jaar weer! Was een groot succes!

Waardering:

8,5

Biografie van Ron Boszhard - Sinterklaasshow

Ronald (Ron) Boszhard  is geboren in Amsterdam op 12 november 1963. Hij kwam om 07:50 uur ter wereld en woog 7 pond en 10 gram.

Al jong wist Ron dat hij graag aan het toneel wilde. Op de MAVO richtte hij in 1977 een cabaretgroep op: “De Balers”.  Zijn voorbeelden waren Ko van Dijk en Wim Sonneveld. Eén van de studenten die ook deel uitmaakte van deze groep was Joke de Kruijf, de latere musicalster. In 1982 behaalde Ron zijn MAVO-diploma en in 1984 rondde hij de HAVO af. Hij nam toen het besluit om de verpleging in te gaan. Na zijn opleiding tot ziekenverzorger werkte hij jarenlang met demente bejaarden. Over die periode schreef hij later het nummer: “Claudia”, dat gezongen werd door Willeke Alberti.

In 1991 streed Ron om de Wim Sonneveldprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival.  Met het zelfgeschreven cabaretprogramma “Alleen vanavond” bereikte hij een finaleplaats.

Ron, intussen gestopt als ziekenverzorger, had in 1992 een baan gevonden bij het productiehuis IDTV. Hier werkte hij als kandidatenbegeleider van de Tv-programma’s LINGO en BOGGLE.  Maar theater bleef trekken. Het theaterrestaurant Goldmund in Den Haag vroeg Ron om 1 à 2 keer in de week bij hen te komen optreden. Het was 1995 toen hij daar Gerard Baars ontmoette, die Ron vroeg om een pilot op te nemen van Match & Win! (voor video-zie televisie) Op 5 januari 1996 om 19:01 uur, op Nederland 2, was Ron voor het eerst te zien als televisiepresentator. Inmiddels is hij 14 programma’s verder en is hij naast televisiepresentator ook tekstschrijver en theaterproducent.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Ron Boszhard - Sinterklaasshow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ron Boszhard - Sinterklaasshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief