Biografie van Skibaan on Tour - Mobiele Skibaan

Vanaf 1 november 2010 is de verrijdbare rolskibaan te huur in onze kleine bergeloze landje. Skibaan on Tour is ontstaan door de vele vragen naar de mobiele rolskibaan. Jaren lang hebben wij met veel plezier de mobiele rolskibaan verhuurd tot deze verkocht werd. Om aan de vraag, vanuit de wintersport en markt, te kunnen blijven voldoen hebben S2X en Avi Music hun krachten gebundeld en zijn een mobiele rolskibaan gaan ontwikkelen en bouwen.

Skibaan on tour richt zich vooral op het verhuren van de mobile rolbaan aan bijvoorbeeld Nederlandse (indoor)skibanen/skischolen, braderieën, stichtingen, scholen, etc.
Daarnaast kan het aanbod uitgebreid worden tot een compleet verzorgt wintersportdemonstraties/educatie met interactiviteit voor iedereen.
Hiermee wordt een grote doelgroep bedient en kunnen wij voldoen aan de vraag van (laagdrempelige)sportstimulering, educatieve (jeugd)activiteiten (op maat), en dit alles op locatie.

Door de jaren heen zijn er vele ontwikkelingen op wintersport gebied. Enkele voorbeelden zijn borstelbanen, rolski-pistes en indoorsneeuwhallen. Hier kunnen wij onze eerste meters maken of om de techniek te verfijnen voordat we afreizen naar de Alpenlanden. We komen nu met een ingenieus concept, namelijk de Skibaan on Tour. Een mobiele skibaan, gebouwd op een vrachtwagentrailer, om in te zetten op evenementen, beurzen en braderieën.
Bent u nog opzoek om uw evenement, beurs, braderie een extra "boost" te geven. Met dit sportapparaat heeft u een echte eyecatcher en trekpleister in huis.