Skibaan on Tour - Mobiele Skibaan

Skibaan on Tour - Mobiele Skibaan boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kerst Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Skibaan on Tour - Mobiele Skibaan.

1 klant waardeert deze act met:
 • 8 uur aaneengesloten : € 2995,00 (vanaf gage)
 • Reiskosten: prijs op aanvraag
 • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

Voor een klein land als Nederland hebben we, met ongeveer 1 miljoen wintersporters, relatief veel skiërs en snowboarders binnen onze grenzen. Bij gebrek aan besneeuwde bergen verzinnen we steeds weer nieuwe projecten om onze favoriete hobby uit te kunnen oefenen.

Mobiele Skibaan op uw evenement

De Mobielerolskibaan is een echte eyecatcher voor uw evenement, beurs, braderie, feest en partij. Uitgeklapt heeft deze kunstmatige skipiste een oppervlakte van 8 bij 11 meter, is 4 meter hoog en geeft hiermee ruimte aan twee skiërs op hetzelfde moment. De trailer is totaal gestript en opnieuw aangekleed met houten balken en voorzien van een groot TV scherm waarop commercials en (wintersport)filmpjes te vertonen zijn.

De skibaan is op alle denkbare locaties neer te zetten en wordt verhuurd inclusief ski- en snowboardmateriaal. Daarnaast kan ook worden voorzien in een demoteam, licht- en geluidsapparatuur, om op deze manier een totaalconcept aan te kunnen bieden. Hiermee zal dit unieke project een ware eyecatcher zijn en is hiermee een interessant object voor veel bedrijven en organisaties.

De mobiele rolskibaan wordt geleverd inclusief:

 • Ski- en snowboardmateriaal
 • Technische begeleider
 • Water
 • 3 Skileraren

Afmetingen mobiele Skibaan:

Breedte: 11,5 meter
Lengte: 8 meter
Hoogte: 4 meter
Gewicht: 13½ ton
Stroom: 380 volt, 64 ampere, krachtstroom 5-polig
Capaciteit: Ongeveer 30 personen per uur 

Boeken of een optie plaatsen voor Skibaan on Tour - Mobiele Skibaan?

Voor meer informatie over Skibaan on Tour - Mobiele Skibaan kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Skibaan on Tour - Mobiele Skibaan

Wil je Kerst Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerst Attracties om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 115155 mensen

Specificaties van Skibaan on Tour - Mobiele Skibaan

 • Tijdsduur: 8 uur aaneengesloten
 • Decor: Inclusief
 • Leeftijd: Vanaf 5 jaar.
 • Begeleiding: 3 personen
 • Reiskosten: prijs op aanvraag

Reviews voor Skibaan on Tour - Mobiele Skibaan

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 10.

HCI NV

 • Door: Stefan Vanspauwen
 • Locatie: Kapellen
 • Datum:

Leuke en vlotte samenwerking. Alles is perfect verlopen.

Waardering:

10

Biografie van Skibaan on Tour - Mobiele Skibaan

Vanaf 1 november 2010 is de verrijdbare rolskibaan te huur in onze kleine bergeloze landje. Skibaan on Tour is ontstaan door de vele vragen naar de mobiele rolskibaan. Jaren lang hebben wij met veel plezier de mobiele rolskibaan verhuurd tot deze verkocht werd. Om aan de vraag, vanuit de wintersport en markt, te kunnen blijven voldoen hebben S2X en Avi Music hun krachten gebundeld en zijn een mobiele rolskibaan gaan ontwikkelen en bouwen.

Skibaan on tour richt zich vooral op het verhuren van de mobile rolbaan aan bijvoorbeeld Nederlandse (indoor)skibanen/skischolen, braderieën, stichtingen, scholen, etc.
Daarnaast kan het aanbod uitgebreid worden tot een compleet verzorgt wintersportdemonstraties/educatie met interactiviteit voor iedereen.
Hiermee wordt een grote doelgroep bedient en kunnen wij voldoen aan de vraag van (laagdrempelige)sportstimulering, educatieve (jeugd)activiteiten (op maat), en dit alles op locatie.

Door de jaren heen zijn er vele ontwikkelingen op wintersport gebied. Enkele voorbeelden zijn borstelbanen, rolski-pistes en indoorsneeuwhallen. Hier kunnen wij onze eerste meters maken of om de techniek te verfijnen voordat we afreizen naar de Alpenlanden. We komen nu met een ingenieus concept, namelijk de Skibaan on Tour. Een mobiele skibaan, gebouwd op een vrachtwagentrailer, om in te zetten op evenementen, beurzen en braderieën.
Bent u nog opzoek om uw evenement, beurs, braderie een extra "boost" te geven. Met dit sportapparaat heeft u een echte eyecatcher en trekpleister in huis.


 

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Skibaan on Tour - Mobiele Skibaan

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Skibaan on Tour - Mobiele Skibaan kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief