Bezoek Sinterklaas - Sinterklaas en 6 Roetveeg Pieten

Bezoek Sinterklaas - Sinterklaas en 6 Roetveeg Pieten boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bezoek Sinterklaas - Sinterklaas en 6 Roetveeg Pieten.

  • 1 x 45 minuten : € 1195,00 (Dit is een vanaf gage.)
  • Reiskosten: incl. 50 km. va. Heinenoord, daarna € 1,- per km.
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-609542

Al jaren leveren wij Sinterklazen en Pieten aan vele bedrijven in heel Nederland. Onze Sint komt samen met 6 van zijn Pieten naar jouw Sinterklaasfeest. Ze nemen hun eigen strooigoed mee om uit te delen aan de kinderen.

De invulling van het Sinterklaasbezoek is geheel aan jou

Ongeveer 14 dagen voorafgaand aan het bezoek krijg je van ons vragen formulieren toegestuurd. Hierop kun je je wensen kenbaar maken m.b.t. het bezoek van Sinterklaas en Pieten. Je kunt het bezoek van 45 minuten invullen naar eigen wens. Hieronder vind je een verloop van een Sinterklaasbezoek, zoals het bij de meeste bedrijven gaat.

  • Sinterklaas en Pieten worden enthousiast binnen gezongen door de genodigden.
  • Sinterklaas neemt plaats in zijn stoel en pakt zijn Grote boek, met daarin vooraf aangeleverde informatie over de aanwezige kinderen.
  • Sinterklaas maakt een algemeen praatje met de gasten en haalt daarna de kinderen naar voren die in het grote boek vermeld staan. Deze krijgen een cadeautjes een handje en ouders kunnen het kind op de foto zetten met Sinterklaas.
  • Bij het weggaan van Sinterklaas, maken de kinderen hun gekregen cadeau pas open.
Wanneer de Sint op locatie aankomt is er altijd nog voldoende tijd om vanalles door te nemen.

Hieronder vind je wat ideeën om het Sinterklaasfeest soepel te laten verlopen

  • Het is erg leuk om van te voren gegevens door te geven van de kinderen die komen. Sinterklaas kan deze informatie dan in zijn Grote Boek verwerken en kinderen ook daadwerkelijk feitjes vertellen.
  • Als er speciale wensen zijn ten aanzien van het Sinterklaasbezoek, dan horen wij dit graag van te voren en niet op het moment van de uitvoer. Zo hebben we alle tijd deze wensen te bespreken en vorm te geven.
  • Heb je geen stoel voor Sinterklaas? Dan kun je bij ons een Sinterklaastroon boeken. Wij nemen deze dan mee naar jouw locatie.
  • Sint en zijn Pieten kunnen ook langer blijven dan 45 minuten. Informeer naar de mogelijkheden. Uit ervaring weten wij wel dat de spanningsboog van kleine kinderen heel kort is. Wanneer een bezoek te lang duurt zullen kinderen onrustig worden. Laat een Sinterklaasbezoek zo luchtig mogelijk verlopen. Met niet te veel individuele aandacht per kind.

Huur Sinterklaas eventueel ook met meer of minder Pieten:

Boeken of een optie plaatsen voor Bezoek Sinterklaas - Sinterklaas en 6 Roetveeg Pieten?

Voor meer informatie over Bezoek Sinterklaas - Sinterklaas en 6 Roetveeg Pieten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bezoek Sinterklaas - Sinterklaas en 6 Roetveeg Pieten

Wil je Sinterklaas Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sinterklaas op School om te boeken? SintenKerst heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 95420 mensen

Specificaties van Bezoek Sinterklaas - Sinterklaas en 6 Roetveeg Pieten

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 7 personen
  • Reiskosten: incl. 50 km. va. Heinenoord, daarna € 1,- per km.

Boeking of een optie plaatsen voor Bezoek Sinterklaas - Sinterklaas en 6 Roetveeg Pieten

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bezoek Sinterklaas - Sinterklaas en 6 Roetveeg Pieten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-609542. Of vraag hier meteen een offerte aan.

SintenKerst.NL
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609542
info@sintenkerst.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief