Aanvraag - 0 acts

Bekijk alle websites
Sinterklaas en Kerst entertainment, Sinterklaas huren en Kerstman huren via SintenKerst.nl

T 0186 - 609542

artiest boeken

 

Het Huis van Sinterklaas inhuren of boeken? | SintenKerst.nl, specialist in Sinterklaasshows en Kerst Entertainment

Terug
Het Huis van Sinterklaas inhuren of boeken | SintenKerst.nl

// Het Huis van Sinterklaas

Het Huis van Sinterklaas boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Het Huis van Sinterklaas.

Een enorme publiekstrekker voor jou evenement, locatie of winkelcentrum

Staat er in jou winkelcentrum wellicht een pand leeg, dan is het natuurlijk een super leuk idee om hier Het Huis van Sinterklaas in te maken. Dit kan voor een dag, een paar dagen, maar uiteraard ook voor de gehele periode dat Sinterklaas in Nederland aanwezig is.

In of rondom het Sinterklaashuis kunnen allerlei activiteiten georganiseerd worden.

Plaats Sinterklaas en Pieten op woensdagmiddag in het huis en organiseer een Meet & Greet. Kinderen kunnen langskomen in het Sinterklaashuis en kunnen dan Sint een handje geven of met hem op de foto. Of organiseer een kleurwedstrijd, waarbij de kinderen op vrijdagmiddag hun cadeautje op kunnen komen halen bij Sinterklaas in het Sinterklaashuis.

Er zijn zoveel mogelijkheden die rondom het Sinterklaashuis georganiseerd kunnen worden informeer naar deze mogelijkheden.

De prijs voor Het Huis van Sinterklaas is op aanvraag.
Omdat dit een maatwerk project betreft, worden de offertes ook op maat gemaakt. Mede aan de hand van de afmetingen van de locatie etc.

Neem contact met ons op om door te spreken wat de mogelijkheden zijn.

Boeking of een optie plaatsen voor Het Huis van Sinterklaas?
Voor meer informatie over Het Huis van Sinterklaas kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs. Plaats direct een optie voor Het Huis van Sinterklaas.

Specificaties van Het Huis van Sinterklaas

  • Tijdsduur:

Gerelateerde acts