Aanvraag - 0 acts

Bekijk alle websites
Sinterklaas en Kerst entertainment, Sinterklaas huren en Kerstman huren via SintenKerst.nl

T 0186 - 609542

artiest boeken

 

De Sint TV Show boeken of inhuren? | SintenKerst.nl, specialist in Sinterklaasshows en Kerst Entertainment

Terug
De Sint TV Show boeken | SintenKerst.nl

// De Sint TV Show met Ricardo

De Sint TV Show met Ricardo boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Sint TV Show met Ricardo.

Sinterklaas heeft Ricardo en zijn 2 TV-Pieten op pad gestuurd om voor zijn favoriete tv programma echte ‘live’ uitzendingen te maken in Nederland! Een splinternieuw interactief podiumprogramma waarin Ricardo en zijn pieten de aanwezige bezoekers, op een ongedwongen manier, laten dansen, zingen, springen en betrekt bij de spel onderdelen van deze tv-show op locatie! De regie ligt volledig in handen van de kinderen! De grote Sinterklaas doordraai show, de Sinterklaas Quiz en de grote danswedstrijd zijn slechts enkele onderdelen van deze geweldige live-show!

Ricardo al jaren een veelgevraagde Kids DJ

Ricardo is bekend als Kids DeeJay van o.a. het grote Hitz voor Kidz concert in de Heineken Music Hall en van de KidHitzShow waarmee hij samen met zijn mascottes
Kiki & Jojo al vele locaties in Nederland heeft bezocht! Al jaren is Ricardo actief als Kids Deejay en presentator op kleine en grote kids evenementen. De ‘TV Sint Show’ is een super leuk en modern programma  waarbij de kinderen gegarandeerd niet stil zullen zitten!

Opmerking:

Na afloop van het programma wordt er direct opgeruimd, om te vertrekken naar een volgend optreden. Houdt hiermee rekening met het plannen van het bezoek van Sinterklaas.

 

Boeking of een optie plaatsen voor De Sint TV Show met Ricardo?
Voor meer informatie over De Sint TV Show met Ricardo kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs. Plaats direct een optie voor De Sint TV Show met Ricardo.

Specificaties van De Sint TV Show met Ricardo

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Decor: Klein decor
  • Geluid: Inclusief tot 200 personen
  • Licht: Kleine lichtset
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: incl. 100 km va. Heinenoord hierna € 0,45 per km (v.v.)

Prijs van De Sint TV Show met Ricardo

  • 1 x 60 minuten: € 895,00
Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn excl. BTW.

Vraag direct de prijslijst voor de categorie 'Sinterklaas' aan

Gerelateerde acts