Aanvraag - 0 acts

Bekijk alle websites
Sinterklaas en Kerst entertainment, Sinterklaas huren en Kerstman huren via SintenKerst.nl

T 0186 - 609542

artiest boeken

 

Het Spaanse Sinterklaasfeest - Sinterklaasshow boeken bij SintenKerst.nl, specialist in Sinterklaasshows en Kerst Entertainment

Terug
Het Spaanse Sinterklaasfeest boeken | SintenKerst.nl

// Het Spaanse Sinterklaasfeest - Sinterklaasshow

Het Spaanse Sinterklaasfeest - Sinterklaasshow boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Het Spaanse Sinterklaasfeest - Sinterklaasshow.

Speciaal uit Spanje overgekomen! Dit echte Spaanse muziekduo, dat Sinterklaas als geen ander kent ! Met de passievolle Spaanse flamencodanseres Manuela, die trouwens ook prachtig Spaans kan spreken en zingen en de knotsgekke, gitaar en panfluit spelende Spaanse muziekpiet Pedro.

De showbizz flamencodanseres Manuela ontvangt de gasten in Spaanse stijl, maar heeft blijkbaar niet helemaal door wat er gaat gebeuren. Wie komt er toch vandaag? Piet Pedro denkt alleen maar aan Neperpoten (Pepernoten) eten en siësta. Toch moet er gezongen en gedanst worden want de kinderen zijn daar niet zomaar. Maar wie kwam er toch ook al weer? Waar is Pedro nou gebleven? En wat doet Sinterklaas toch vreemd....Mist hij soms Spanje?

Swingende Spaanse Sinterklaasliedjes

Ook de muziekpietenacademie heeft niet veel bij dit knotsgekke duo uitgehaald, want ze zingen geen enkele tekst van de Sinterklaasliedjes goed. Maar ze spelen wel swingende muziek en mooie gitaar en panfluiten, dus gaan ze zelf maar Spaanse Sinterklaasliedjes verzinnen. De swingende Spaanse Sinthits, een wervelende flamencodans met echte Spaanse passie en een heus kindermuziekorkest zullen bij Sinterklaas uiteindelijk veel meer in de smaak vallen! Er is dus maar een oplossing om te zorgen dat Sinterklaas zal komen: Spaanse Fiesta!!

Een compleet hilarisch, swingend, zonnig Sinterklaasfeest, waarbij menigeen de verleiding zal moeten weerstaan om niet in de zak naar Spanje te worden meegenomen....

Bijzonderheden Het Spaanse Sinterklaasfeest:

  • 1 x 45 minuten show en 1 x 15 minuten Sinterklaas binnen zingen.
  • Let op ! Na afloop van de show, ruimt het programma direct op om naar een volgend optreden te gaan.
  • Afbouw betreft alleen het geluid dat in één keer weggereden kan worden.

Boeking of een optie plaatsen voor Het Spaanse Sinterklaasfeest - Sinterklaasshow?
Voor meer informatie over Het Spaanse Sinterklaasfeest - Sinterklaasshow kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs. Plaats direct een optie voor Het Spaanse Sinterklaasfeest - Sinterklaasshow.

Specificaties van Het Spaanse Sinterklaasfeest - Sinterklaasshow

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 200 personen
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: incl. 200 km. vanaf Eindhoven, daarna € 0,45 per km

Prijs van Het Spaanse Sinterklaasfeest - Sinterklaasshow

  • 1 x 60 minuten: € 850,00
Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn excl. BTW.

Vraag direct de prijslijst voor de categorie 'Kindershows' aan

Gerelateerde acts